Skip to main content

Functie: Projectleider

Projectleider

Als Projectleider werk je nauw samen met opdrachtgevers en collega-consultants. Je voert projectmanagement uit en richt je op organisatievraagstukken en IT-projecten.

Solliciteer direct

Jouw rol als Projectleider

Als Projectleider werk je nauw samen met opdrachtgevers en collega-consultants. Je voert projectmanagement uit en richt je op organisatievraagstukken en IT-projecten. Slimme vragen is jou niet onbekend om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Jij zet elke stap die nodig is voor verbeterde resultaten. Je richt projecten in en bewaakt de planning, budgetten en resources.

Wat wij jou bieden

Naast een baan bij de leukste consultancyclub van Nederland hebben we bij Irixs altijd oog voor jou. Zo focussen we ons altijd op jouw groeipad binnen onze organisatie.

Hoe ziet jouw week eruit?

Maandag

Een nieuwe week vol kansen, klanten en uitdagingen! Elke maandag is het kantoordag. Vandaag heb je een teammeeting met jouw team. Je bespreekt samen met collega’s de lopende projecten, evalueert wat goed gaat en wat beter kan. Daarnaast is er een kennisdeling sessie die een van jouw teamleden heeft georganiseerd. Ieder heeft zijn/haar eigen talent of inhoudelijke expertise waar je altijd iets van opsteekt. In de middag is er een projectleidersoverleg waarbij alle projectleiders bijeenkomen om te sparren over lopende projecten, processen of klanten. Verder bel je met een klant waar een acuut probleem is ontstaan en je zorgt ervoor dat dit snel opgelost wordt. Met jouw positieve instelling is geen uitdaging te gek.

Dinsdag

Vandaag ga je voor een optimalisatie intake naar een nieuwe klant. Je hebt je ingelezen over de organisatie waar je naartoe gaat en weet bij wie je aan tafel komt te zitten. Bij binnenkomst maak je een kletspraatje en start je met een voorstelronde. Wanneer jullie kennis hebben gemaakt ga je de diepte in. Je stelt vragen over bedrijfsprocessen, waar de klant tegen aanloopt en wat de organisatie graag anders zou willen zien. Je gaat er met een nieuwsgierige, open houding in en stelt altijd de vraag achter de vraag.

In de middag maak je een inhoudelijk plan van aanpak voor de optimalisatieslag. Dit presenteer je aan het einde van de middag aan de klant en stemt verwachtingen af. Hierna kunnen jouw collega’s tijdens de volgende consultancydag meteen aan de slag.

Woensdag

Vanmorgen verwerk je openstaande mails van klanten en help je een collega met een inhoudelijke uitdaging. Daarna geef je een implementatietraining aan nieuwe collega’s op kantoor in Enter. Je bespreekt hierbij alle facetten van een implementatie. Daarna krijgen de deelnemers een praktijkopdracht en deze presenteren ze aan elkaar. Aan het einde van de dag evalueren jullie de training, je geeft en vraagt daarbij feedback. Deze feedback neem je mee voor de volgende keer.

Donderdag

Er loopt vandaag een aankomend senior business consultant met je mee voor een intake in het kader van opleiding en ontwikkeling. Jullie gaan samen naar een klant op locatie en bespreken vooraf de aanpak. Je laat jouw collega voornamelijk het woord voeren en jij bent er ter ondersteuning. Achteraf bespreken jullie de intake en geef je feedback.

Vrijdag

’s Morgens heb je een coachingsgesprek met de consultant die je intensief begeleidt. Het gaat dan om klantcasussen, kennisdeling maar ook om opleiding en ontwikkeling. Daarna geef je een webinar voor een aantal klanten omtrent een nieuwe update en bijbehorende nieuwe functionaliteiten.

De vrijdag sluit je af met een vrijdagmiddagborrel op een van onze kantoren in Enter, Vianen of Weert. Altijd erg leuk én gezellig!

Jouw profiel

Wie wij zoeken

Als Projectleider ben jij ondernemend en resultaatgericht. Je bent een gedreven, ondernemende en resultaatgerichte peoplemanager die barst van de overtuigingskracht en graag naar oplossingen zoekt.

Waarom dit zo’n leuk team is?

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Complexe vraagstukken die jij samen met je team oplost. Dat vraagt kennis, expertise en een flinke dosis creativiteit. Nooit saai en altijd vooruitstrevend. Met oog voor elkaar en een focus op resultaat.

Elk proces dat jij met je collega’s aanvliegt is uniek. We schakelen veel met elkaar en doen onderling graag aan kennisdeling. Zo worden we samen beter. Daardoor voelt elk succes als een mijlpaal die we samen bereiken. We hebben plek voor iedereen en willen het beste in elkaar naar boven halen.

Bekijk de vacatures